Nieuwbouw

Vanwege het succes van onze groothandel en laadsystemen zijn wij verhuisd naar het nieuwe industrieterrein "De Veldkamp" te Borne.

Deurloo Elektro Borne goedkope meterkasten groepenkasten

Grotere kaart weergeven

Deurloo Elektro
Scholtensoven 6-J
7621 HA BORNE


Internet:
www.deurlooelektro.nl
Email:
info@deurlooelektro.nl
Telefoon:
074 - 266 04 28
Rabobank:
NL73RABO0166264695
KVK:
08112384

Bedrijven

Voor bedrijven actief in de installatie wereld welke niet de kennis in eigen huis hebben om uw klant een goed en passend advies te geven voor het juiste oplaadpunt.

Wij kunnen een adviserende rol spelen, in onze showroom staat een compleet assortiment oplaadpunten. Hier geven wij graag alle benodigde informatie. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. 

 

Deurloo Laadoplossingen biedt u de juiste oplossing voor elke situatie. Of het nu gaat om openbare oplaadpunten of op eigen terrein, wij bieden u een veilige, snelle en praktische laadoplossing voor elk type electrisch vervoer. Bovendien monteren en leveren wij oplaadpunten en laadkabels uit eigen voorraad! 

De kosten van de juiste laadoplossing zijn afhankelijk van een aantal factoren, laat u daarom door ons informeren. Wij geven u graag geheel vrijblijvend een demonstartie in onze showroom, via contact maakt u snel een afspraak. van af € 459,00 heeft u uw eigen oplaadpunt

 

Laadpunten

Wij bieden laadsystemen aan voor de prive en de openbare omgeving, zowel voor auto als fiets. Heeft u interesse in een laadsysteem of vragen hierover, laat het ons weten. Wij adviseren u graag.

www.laadoplossingen.nl